Dolar 34,2565
Euro 37,0219
Altın 3.026,38
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa 21°C
Açık
Şanlıurfa
21°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

COŞANDAL ve TOPUZ ailesinin mutlu günü

A+
A-
22.10.2024

Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odasının güzide mensuplarından Ahmet V.COŞANDAL ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye memuresi Nurşin TOPUZ   düzenlenen nikah merasimi ile dünya evine girdiler.

Şanlıurfa Karaköprü ilçesi Kültür ve Gösteri merkezinde gerçekleştirilen nikah  merasiminde, çiçeği burnunda çiftin nikâh törenine şahitlik eden şahitler; GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet AÇIKGÖZ, Akçakale Tarım İlçe Müdürü Tahsin Gökalp ŞENER, Milli Eğitim Şube Müdürü Faruk YILDIZTEKİN ve iş insanı İsmail DEMİRKOL çiftin mutluluklarına imza attılar.  

Heyecanlı anların yaşandığı nikah törenine katılan seçkin davetliler unutulmaz ana şahitlik ederek çiçeği burnunda çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M.Kasım GÜLPINAR’ın yoğun programından dolayı katılamadığı törene tebrik mesajı gönderdiği ve 18 Ekim 2024 Cuma günü düzenlenen nikah töreninde nikahı kıyarak çifte iki cihan saadeti dileyen Karaköprü Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ ise damat Ahmet V. COŞANDAL’ın şahsında tüm  TOPUZ ve COŞANDAL ailesini tebrik etti.

Şanlıurfa kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği isimlerden olan  47.dönem  ziraat mühendisleri odası Şanlıurfa şube başkanlığına ve 28. Dönem TBMM üyeliği için milletvekili adayı da olan Ziraat Mühendisi Ahmet V. COŞANDAL ‘ı ailesi ve sevenleri başta olmak üzere, siyaset, iş ve basın dünyasının önemli isimleri de yalnız bırakmadılar.

COŞANDAL ve TOPUZ ailesi;  bu önemli ve mutlu günümüze uzaktan yakından, yurt içinden ve yurt dışından iştirak ederek bizimle birlikte bu heyecana ortak olan tüm davetliler başta olmak üzere, gerek tebrik mesajı yayınlayarak ve gerekse telefonla duygumuza ortak olan kıymetli dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz, dediler.

Bizde REHA GAZETESİ olarak COŞANDAL ve TOPUZ ailesine hayırlı olsun diyerek çiçeği burnunda çifti tebrik ediyoruz. Haber: REHA MEDYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.